Karrier oktatás felsőfokon!
Minden, ami a sikeres karrierhez kell.

Teljes körű kárrendezés az Elastic-Car csapatával

Ismerős Önnek a jelenség, hogy gázadásnál, vagy éppen a gázpedál visszaengedésekor nem teljesen simán fut a pedál, hanem kisebb-nagyobb megakadásokkal teszi meg útját? Hasonló tapasztalatai vannak a kézifékkel? Vagy a kuplungot nem lehet egyenletesen benyomni, hanem csak szaggatottan éri el a kívánt pozíciót? Esetleg nagyobb erőt igényel a pedál lenyomása, mint az autó újkorában?

Teljes körű kárrendezés az Elastic-Car csapatával

A problémákat nem szabad figyelmen kívül hagyni

Ezek olyan kellemetlenségnek tűnhetnek, melyekhez hozzá lehet szokni. Minden autó más, ezzel együtt kell élni – hangozhatna az egyszerű válasz. Azonban a meglehetősen kisszámú esettől eltekintve, amikor az ilyen viselkedés az adott típus jellegzetessége vagy szériahibája, ez a jelenség többnyire a gáz-, kuplung-, vagy fékbowden elhasználódását, „kiszőrösödését” jelzi. Ha az eredetileg közel teljesen sima felületű bowdenből elkezdenek kiválni a felépítő szálak, ezáltal az ellentétes irányban történő húzáskor akadályozzák a bowden mozgását, ezáltal a normális, sima futás helyett csak akadozva, lépésekben mozog az adott funkciókar. Ezek az apró kellemetlenségek – a fékbetét és centírozási hibákhoz hasonlóan – a későbbiekben sokkal nagyobb költségeket, sőt balesetet is okozhatnak.

Teljes körű kárrendezés baleset esetén

Sajnos még apróbb figyelmetlenségekből vagy a szőnyeg alá söpört napi kellemetlenségekből is hamar megvan a baj. Ilyenkor olyan csapatra van szükség, akik képben vannak a teljes körű gépjármű kárrendezés területén. Az Elastic-Car Kft. csapata a kezdetektől maximális támogatást nyújt minden ügyfelüknek. Segítenek a kárrendezéssel kapcsolatos dokumentumok kitöltésében, a bekövetkezett kár javításában, sőt az elkészült autót még házhoz is szállítják. Igény esetén csere autót is biztosítanak a javítás ideje alatt. Aki ritkán kerül ilyen helyzetbe, annak érdemes inkább profikra bízni az ügyintézést, hogy hamarabb túl legyen ezen a kellemetlen helyzeten.


Címke: Gépjármű kárrendezés
Dátum: 2019-04-20