Karrier oktatás felsőfokon!
Minden, ami a sikeres karrierhez kell.

Szerzi.hu - Szerződés, neked

Életünk során bármikor kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor jogi segítségre van szükségünk, esetleg tanácsadásra, vagy egy szerződésre. Az utóbbi időkben hozzászokhattunk, hogy a legtöbb ügyünket kényelmesen, otthonról, akár emberi kontakt nélkül intézhetjük. Ezzel a céllal jött létre a Szerzi platform is, melynek célja, hogy jogi szolgáltatások széles skálájához is ebben a formában férhessünk hozzá.

Szerzi.hu - Szerződés, neked

Szerződésgenerálás: A Szerzi platform egyik fő szolgáltatása egy szerződésgenerátor, amely az egyszerű, ingyenesen elérhető sablonokkal szemben egy jóval összetettebb eszköz. Itt nem egy előregyártott mintában üresen hagyott sorokba kell bevinni az adatokat, hanem a rendszer által feltett kérdéseket kell megválaszolnunk. Ezekből az adatokból a szoftver legenerálja a teljes, koherens dokumentumot. Legyen szó egy egyszerű adásvételről, megbízásról, ingatlan bérbeadásról, vagy végrendeletről, a Szerzi generátora megbízható, pontos munkát fog végezni.

Online jogi tanácsadás: A platform másik fontos szolgáltatásában jogi tanácsadást igényelhetünk a minket érintő ügyben. Ekkor a megfelelő ügyvéd és időpont kiválasztása után chat vagy videohívás formájában jön létre a kapcsolat a szakember és az ügyfél között. A tanácsadás során fájlküldésre is van lehetőség, mely megkönnyíti a közös munkát. A szakember hitelessége garantált, mivel a regisztrált ügyvédeket a Szerzi az Ügyvédi kamaránál ellenőrzi. A tanácsadás végeztével van lehetőség komplex jogi tanácsadás igénylésére, mely egy hosszabb és összetettebb folyamat, árszabását pedig az ügyvéd és az ügyfél közösen határozzák meg, valamint értékelést is adhatunk a tanácsadás minőségéről, mely segíthet a többi felhasználónak a megfelelő szakember kiválasztásában. A tanácsadás dokumentumait, szerződést, számlát a rendszer a háttérben a folyamat ideje alatt legenerálja, így azzal sincs további teendő.

Költségek: A Szerzi szolgáltatásainak költségei előre láthatóak, tervezhetőek. Minden szolgáltatás ára pontosan annyi lesz, amennyit kattintás előtt a felhasználó lát, nincsennek feláras elemek és rejtett kiadások. A felhasználónak ezen felül lehetősége van Szerzi Pontok vásárlására is, melyek használatával kedvezményesen veheti igénybe mind a szerződésgenerátort, mind a jogi tanácsadás funkciót.

Weboldal: szerzi.hu


Címke: Szerződés generálás
Dátum: 2022-09-05