Karrier oktatás felsőfokon!
Minden, ami a sikeres karrierhez kell.

Sikeres üzleti karrier vs. egészséges életmód

Az egészségtelen életmód és az üzleti hajszolás, stressz és a helytelen táplálkozás hatására a vér összetétele megváltozik. Például a vérben lévő enzimek kisebb aktivitást fejtenek ki, a vörösvérsejtek felhalmozódása és oxigénszállító kapacitása csökken, a vérzsír nő, és a vérsűrűség még magasabb lesz. Ezek a változások károsak a véredényekre.

Sikeres üzleti karrier vs. egészséges életmód

Az üzleti élet káros hatásai

A modern orvosi gyakorlatban egyre gyakrabban használnak orvosi lézer eszközöket a vér besugárzására terápiás céllal. A vér lézeres besugárzása a vér tulajdonságait olyan mértékben javítja, hogy azt követően a szervezetben levő problémás területek általános állapota is javul. A vér valamennyi szervünk és az immunrendszer működését is befolyásolja. Ezért a vér és annak tulajdonságai az egészségünket befolyásoló legfontosabb tényezők közé tartoznak.

Az egyik legnépszerűbb üzleti hírportál szerint ha egyszer a véredények fala károsodik, a vér összetevő faktorai megvastagítják az érfalat, meszesedést okoznak. Ez a gát a véredényben korlátozza a zavartalan véráramlást és befolyásolja a szervezetbe szállítandó oxigén és tápanyag mennyiségét. Ha a koronaerekben érelmeszesedés történik, az vérrögképződést okozhat, amelytől a szívizomban vérhiány lép fel, amely infarktushoz vezet. A szív megáll és bekövetkezik a hirtelen halál.

Valóban megéri ennyit egy jó üzlet vagy több fizetés?

Ha az érelmeszesedés az agyban fordul elő, agyvérzést okozhat, vagy vérrög képződik az agyban. Ez a beszédképesség elvesztéséhez, paralízishez és egyebekhez vezet.

A statisztikák szerint az érrendszeri betegek minden évben 15 kilogramm gyógyszert vesznek be. A cukorbetegek mintegy 7-8 kilót, a magas vérnyomásban szenvedők 8 kilogrammnyit. A modern ember megérti, hogy bár a gyógyszerekkel képes féken tartani az érbetegségeket és a cukorbajt, de jelentkeznek kisebb, majd egyre károsabb mellékhatások. Ha nem megfelelően szedik a gyógyszereket, nem csak nem hatnak, de számos komoly komplikációt is okozhatnak.

Mindenből mértéket kell tartani

A szakemberek azt javasolják, hogy nem érdemes hajszolni az üzleti életet, és mindent megtenni azért, hogy valaki több pénzt keressen. A pénz elszáll, de a szervezet túlzott igénybevételével maradandóan károsodik a szervezet, és akkor hiába van több pénze valakinek, ha az egészségére kell költenie.


Címke: Üzleti hírportál
Dátum: 2019-01-31