Karrier oktatás felsőfokon!
Minden, ami a sikeres karrierhez kell.

Programozás könyv középiskolásoknak, egyetemistáknak

Sokan vannak, akik már középiskolában eldöntik, hogy az informatikával mennek tovább. Mivel ez esetben emelt szintű informatika érettségit kell tenniük, ezért már a gimiben meg kell ismerkedniük a programozás tudományával. Később, a műszaki egyetemen tovább fejleszthetik a tudásukat, hogy szert tegyenek azokra a képességekre, amiknek köszönhetően igazán sikeres programozókká válhatnak. A programozóvá válás útján bárhol is tartanak, egy jó példatár használatával sokkal egyszerűbbé válik számukra a tanulás.

Programozás könyv középiskolásoknak, egyetemistáknak

Gyakorláshoz érettségi, felvételi előtt

Az emelt szintű informatika érettségi teljesítése nem könnyű, még azok számára sem, akik úgy érzik, hogy jók informatikából. Ennek minden bizonnyal az az egyik magyarázata, hogy az érettségin programozás feladatokat is meg kell tudni oldani. Hiába jó valaki szövegszerkesztésből, táblázatkezelésből vagy adatbázis-kezelésből, ha nem tud programozni, akkor rengeteg pontot elveszít. A Programozz Te is mesterfokon c. programozás könyv remek választás a középiskolásoknak, akik jó jeggyel szeretnék teljesíteni az informatika érettségit.

Egyetemi vizsgákra való felkészüléshez

A feladatgyűjtemény használata nem csak középiskolásoknak, hanem egyetemistáknak is ajánlott. Nem számít, hogy valaki kezdő vagy haladó szinten van-e, esetleg csak be akarja biztosítani a korábban megszerzett ismereteit, a programozás könyv minden tanulni vágyó egyetemista hasznára válik. Kiváltképp azoknak lehet szüksége rá, akik nehéz egy vizsga előtt állnak és ahelyett, hogy a véletlenre bíznák annak végkimenetelét, szeretnének alaposan felkészülni a megmérettetésre, hogy aztán sikeresen teljesíthessék azt. Mivel a példatárban különböző nehézségű feladatok vannak, ezért mindenki az egyéni tudásszintjétől függően tudja gyakorolni azokat.


Címke: Programozás könyv
Dátum: 2020-12-01