Karrier oktatás felsőfokon!
Minden, ami a sikeres karrierhez kell.

Munkásszállók a nagyvárosban

Győr városában több száz kisebb-nagyobb cég működik, a több ezer alkalmazottat foglalkoztatótól a néhány fős kisvállalkozásokig. Számos olyan munkakör van, amelyek ellátásához a városon kívülről érkeznek szakemberek, akik számára hosszabb-rövidebb időre szállást kell biztosítani.

Munkásszállók a nagyvárosban

Sokan érkeznek saját személyautóval, ők olyan hotelt keresnek, ahol parkolni is lehet zárt területen, biztonságosan. Mások számára pedig az a fontos, hogy tömegközlekedéssel jól megközelíthető helyen legyen a szállásuk, ahonnan naponta munkába indulnak.

Munka előtt, munka után

Milyen az ideális munkásszálló Győr városában manapság? Alapkövetelmény, hogy valódi pihenést, regenerálódást tudjon adni az ott lakóknak napról napra, hiszen munkateljesítményük is függ ettől. A szobákban legyenek kényelmes ágyak, székek, polcok, szekrények, legyen wifi az internethez és televízió, lehessen jól megszervezni az étkezéseket, legyen a közelben bevásárlási lehetőség, a szobában hűtőszekrény, a szálló konyhájában praktikusan használható tűzhely, mikro és egyéb konyhai eszközök közül lehessen választani, legyen lehetőség mosásra mosógéppel. A lakók jó közérzetéhez hozzájárul egy büfé, egy közösségi szoba, esetleg helyi sportolásra alkalmas terület.

Szabadidős programok

Győr színes, lüktető ritmusú város, rengeteg szabadidős program közül lehet választani. A különböző sporttevékenységek és a kulturális események mellett kalandparkok, élményfürdők, történelmi nevezetességek, kézműves műhelyek is felkereshetők. A természeti környezet is különleges a városban, a nagy folyók találkozása szépséges partokat, szigeteket alakított ki, a Duna és a Rába a kirándulók számára nagyszerű élményeket nyújthat.


Címke: Munkásszálló Győr
Dátum: 2020-05-15