Karrier oktatás felsőfokon!
Minden, ami a sikeres karrierhez kell.

Minőségi linkek a sikeres karrierhez

A keresőoptimalizálás a legnagyszerűbb dolog, ami egy vállalkozás marketing tevékenységében történhet. Az érzés, amikor sorra jönnek az ügyfelek a weboldalról, az felbecsülhetetlen, és magabiztossággal tölt el minden vállalkozót. Ma már az ügyfelek többsége online talál rá a szolgáltatókra, a szórólapozás és az újsághirdetések kora lejárt.

Minőségi linkek a sikeres karrierhez

A minőségi linkek hatása

Amikor elkészül egy weboldal, akkor a világon senki nem tud róla, csak a fejlesztő csapat és a tulajdonos. Ezzel önmagában nincs baj, de sajnos sok esetben ez így is marad. Ilyenkor a vállalkozás és a honlapba fektetett pénz és energia kárba vész. Mindent meg kell tenni azért, hogy a weboldal eljusson a célközönséghez, és elkezdjen bevételt termelni.

Az egyik lehetőség az, hogy olyan weboldalakról, ahova a Google rendszeresen visszajár és megbízhatónak ítél, minőségi linkeket kell szerezni. A minőségi linkek hatására hitelt kap a keresőrobotoktól az újonnan indított weboldal és megjelenik valahol a találati listában. Ez már fél siker, de még nem minden esetben elég. Egy-két link még nem hoz sikert, általában az 5–6. oldalra rakja be a kereső a weboldalt. Nem szabad csüggedni, a munkát folytatni kell. További linkeket kell vásárolni egészen addig, amíg a várva várt siker nem teljesül.

A linképítés nem minden esetben rövid feladat, de türelmesnek kell lenni, mert a hatása biztos, csak idő kérdése. A keresőrobotok folyamatosan újraindexelik a weboldalakat és a rájuk mutató linkek adatbázisát is rendszeresen frissítik, tehát a lista hónapról hónapra változik és átalakulhat. Az egyetlen dolog, amire figyelni kell, hogy a linkelő domain ne legyen fekete listán, és a kiépített linkeket indexelje be a kereső. Tehát nem elegendő, hogy a linképítő elküldi a linkek listáját, rá kell kérdezni, hogy melyik van beindexelve. Amelyik nincs, azt vagy be kell küldeni a Google Search Console szolgáltatás segítségével, vagy ennek hiányában egészen addig nem szabad fizetni érte, amíg az indexelés nem történik meg.


Címke: Minőségi linkek
Dátum: 2019-04-04