Karrier oktatás felsőfokon!
Minden, ami a sikeres karrierhez kell.

Informatikai szolgáltatások Tatabányán

Mindenki tudja milyen érzés, amikor az irodában folyamatosan panaszkodnak a kollégák a számítógépekre. Lefagy a szoftver, elvesznek az adatok, nem működik a nyomtató. Sokan azt teszik, hogy nem vesznek tudomást a problémákról, de attól a helyzet nem fog megváltozni. Sokkal ingerültebbek lesznek a kollégák, hiszen nem halad a munka, növekszik a nyomás. A lassabb munka és alacsonyabb teljesítmény során anyagi és erkölcsi károk is keletkezhetnek (pl. adatvesztés). A meghibásodott gépek javítása több időbe és pénzbe kerül, mint a működőképesek felügyelete.

Informatikai szolgáltatások Tatabányán

Mi a megoldás?

Létezik egy laptop szerviz Tatabánya területén, amely nemcsak a meghibásodott gépekkel foglalkozik, hanem kiterjedt informatikai szolgáltatásokkal is segítik ügyfeleiket. Segítségükkel nyugodt munkakörülményeket biztosítanak a dolgozóknak és számítástechnikai nyugalmat azoknak is, akik vezető pozícióban látják el a napi feladataikat. Ha az informatikai rendszer stabil és biztonságos, akkor növekszik a teljesítmény és motiváció is a csapatban. Az esetleges meghibásodások esetén ingyenes csereeszközöket biztosítanak a karbantartások idejére, hogy zavartalan legyen a munka.

Milyen lépésekből áll a folyamat?

 • Rendszer-állapotfelmérés
 • Rendszertervezés (új rendszer, vagy a régi fejlesztése)
 • A rendszertervek megvalósítása, beszerzések, beüzemelés, teszt
 • Üzemeltetés és folyamatos support
 • Oktatás

Pontosan milyen területeken tevékenykedik a vállalkozás?

 • Hiányosságok és védelem
  Megóvják hálózatát a távoli behatolásoktól, biztonsági mentéseket készítenek, archiválnak, titkosítják az adathordozókat, kiszűrik a kéretlen leveleket és tartalmakat.
 • Víruskeresés és vírusvédelem
  Megvédik a hálózatot és az eszközöket a vírusoktól, kliens és szerver oldalról egyaránt.
 • Géppark support
  Felügyelik az eszközöket, egységes, csereszabatos gépparkot alakítanak ki, tervezhető élettartammal, hideg, meleg tartalékkal.

Fokozatosan is lehet haladni az együttműködésben?

A vállalkozás mérete, informatikai háttere, eszközellátottsága és igényei alapján többféle együttműködést kínálnak. A szakemberek teljes körűen átvizsgálják az adott cég teljes informatikai rendszerét, hardvereket, szoftvereket egyaránt. Az állapotfelmérést követően kötelezettség nélküli megoldási javaslatot készítenek.

Éljen a lehetőséggel! Tegye rendbe informatikai rendszerét!


Címke: Laptop szerviz Tatabánya
Dátum: 2019-01-14