Karrier oktatás felsőfokon!
Minden, ami a sikeres karrierhez kell.

Megbízható fogpótlások Győrben

Sajnos nagyon sok embernek van szüksége valamilyen fogpótlásra, mert elveszítette az eredeti fogait. Számtalan lehetőség és fogorvos közül lehet választani, de nem mindegy, mégis kire esik a döntés, ugyanis egy gondatlanul végzett fogpótlás a fogínyben és az ép fogakban is kárt okozhat.

Megbízható fogpótlások Győrben

A Dentys fogászat megbízható választás

A sérült fogakat mihamarabb pótolni kell, és egy olyan szakembert kell választani, aki kellő tapasztalattal és magabiztossággal tudja orvosolni a problémákat. A jó fogorvos Győr területén is elérhető, méghozzá a Dentys fogászaton.

A legtöbb esetben a fogászati korona és a híd megoldás kerül alkalmazásra a betegeknél:

  • Fogászati korona
    A fogkorona a sérült fogra kerül. A beteg fogat lecsiszolják, és a pótlást a csonkra ragasztják rá, amit fogtechnikus készít el. Így biztosan garantált a kényelmes érzés és a pontos illeszkedés. A korona anyaga az alábbiak közül választható: porcelánleplezésű fémkerámia, porcelánleplezésű nikkelmentes kerámia, porcelánleplezésű arany korona, cirkónium korona, préskerámia korona. Azért kell ötvözni az anyagokat, hogy erősebb és tartósabb koronák készülhessenek.
  • Fogászati híd
    A híd az a megoldás, amikor több egymás melletti fogat kell pótolni. A fogakat szintén lecsiszolják, vagy eltávolítják, és a híd két oldalán található fogakhoz rögzítik a hidat. A fogpótlás elkészítéséhez magas szintű szaktudásra és tapasztalatra van szükség, ezért érdemes jó szakembert választani. Sok fogorvos lecsiszolja az egészséges fogakat is, amiket nem lenne szabad. Persze vannak olyan esetek, amikor ez elkerülhetetlen, de ezt alaposan ki kell vizsgálni.

A kontrollvizsgálatok során nagyon alaposnak kell lenni, hiszen bármilyen morzsa beszorulhat a fogpótlás és a fogíny közé, amik komoly irritációt okozhatnak.


Címke: Fogorvos Győr
Dátum: 2019-06-17