Karrier oktatás felsőfokon!
Minden, ami a sikeres karrierhez kell.

Lehet karriert építeni egy webáruházból?

Ma már nagyon jellemző, hogy sok ember vállalkozást rak egy online áruház mögé, és ettől reméli a megélhetést. Ezzel nincs semmi probléma, de ez nem mindenkinek jön össze, hiszen rengeteg hibalehetőség van az online világban, és sajnos sokan mindent megtesznek azért, hogy el is kövessék őket.

Lehet karriert építeni egy webáruházból?

Egy sikeres webáruház karriert teremt

Azt le kell szögezni, hogy mindenféle sablonos és ingyenes webáruháztól nem érdemes sikert várni, sőt garantált a bukás, hiszen az emberek ma már nem szeretik a sablonos webáruházakat. Fontos a megbízhatóság és a felhasználói adatok maximális védelme. A webáruház készítés nagyon meggondolandó, hiszen ha valaki olyan versenybe vág bele, ahol eleve sok a konkurencia, akkor hosszú és kemény munkának néz elébe. Ehhez pedig nem elég egy botcsinálta programozó valamelyik sarkon, aki majd mindent megold címszó alatt elkészíti fillérekért a webáruházat. Az első komolyabb gondnál el fog tűnni és magára hagyja a megrendelőit.

Az egyedihonlapkeszites.hu csapata mindenre fel van készülve, hiszen nem ma kezdték a szakmát. A csapat tíz fő felett van, hiszen minden feladattal külön szakember foglalkozik. Grafikus tervezi a webáruházat, projekt manager kommunikál az ügyfelekkel és a beszállítókkal, valamint valódi tapasztalt programozók készítik a webáruház motorját.

A készítés csak a kezdet, hiszen miután a weboldal élesítésre került, következik az online marketing, amit ismét külön szakemberek végeznek. Fontos a modern marketing tapasztalat és a keresőoptimalizálási szempontok betartása. Mindemellett nem utolsó szempont az új európai adatvédelmi törvénynek (GDPR) való megfelelés sem. A csapatban nem egy adatvédelmi jogász van, akik magabiztosan irányítják a folyamatokat úgy, hogy azok mindenben megfeleljenek az előírásoknak.

Látható, hogy minderre egy Pistike a szomszédból nem alkalmas, és nem is érdemes profi csapat nélkül belevágni az egészbe. A sikeres karrier mögött mindig profi csapat áll.


Címke: Webáruház készítés
Dátum: 2019-03-18