Karrier oktatás felsőfokon!
Minden, ami a sikeres karrierhez kell.

Legyél más, mint a többiek a Desiguallal!

A Desigual szó szabad fordításban azt jelenti: más, mint a többi. És igen, a spanyol márka igazán odateszi magát, ha merész színekről és formákról van szó.

Legyél más, mint a többiek a Desiguallal!

A spanyokról mindannyiunknak a latin ritmusok, az életigenlés, a jókedv és a kirobbanó lendület jut eszünkbe. A Desigual spanyol márkaként igazán hozza a kötelező elvárásokat! Merész, színes és energikus.

Nagy virágos díszítés, geometriai minták vagy inkább egyszerűbb megjelenés? Akármelyik mellett döntesz, a Desigual kínálatában találsz kedvenc darabot! Ugyan a Desigual táskákat leginkább a sötét alapon lévő színkavalkád jellemzi, de a tervezők nyitottak a lágyabb árnyalatok felé is. Így azok is megtalálhatják az álomdarabot, akikhez inkább a pasztell árnyalatok állnak közel.

A Desigual mindenféle méretű táskát kínál, így a kollekcióban az apró kézitáskától a nagy pakolósig is találhatunk kedvünkre valót. Az utóbbi években ismét nagy divat a hátitáska, a Desigual sem marad le a trendekről, számtalan darabot vonultat fel a kínálatban. Sőt, a közelmúltban ismét berobbant övtáskák terén is gazdag a kínálata.

A Desigual táskák nemcsak a szetted dobják fel, hanem az életkedved is! A minőségi kialakítás révén hosszú évekig tökéletes kiegészítője lesz a megjelenésednek. Nézz körül itt » Divatékszerbolt


Címke: Desigual táskák
Dátum: 2020-07-20