Karrier oktatás felsőfokon!
Minden, ami a sikeres karrierhez kell.

Ingyenes Java tanfolyam a sikeres karrierért

Mind a C nyelv, mind a Java keresett programnyelvek (sőt a Java világszinten a legtöbbet használt programnyelv), sok más programnyelv alapjai, ezért az ezt használók elhelyezkedési lehetőségei szinte korlátlanok. Ráadásul a tanfolyam anyaga algoritmuselmélettel is kiegészül, amely segíti a további nyelvek elsajátítását és alkalmazását.

Ingyenes Java tanfolyam a sikeres karrierért

A képzés célja

A képzés célja, hogy a programozásban nem járatos, ám a programozás iránt kedvet és elhivatottságot érző, a számítógép kezelésében alapszinten képzett felhasználók számára olyan ismereteket nyújtson, amelyek segítségével maguk is képesek Java-alkalmazásokat készíteni.

Az ingyenes Java tanfolyam elvégzése után:

  • a tanulók naprakész ismeretekkel rendelkeznek a képzések során érintett témakörökben (ld. tematika).
  • az elméleti tudás mellett a gyakorlati megvalósítást is elsajátítják.
  • a tanfolyamot követően képesek lesznek Java alapú programok írására, Java alapú webes programok írására Javascripttel, Andorid alapú operációs rendszereken futó alkalmazások létrehozására.
  • nem csak a végzettséghez szükséges tudást szerzik meg, de alkalmasak lesznek valós munkahelyi problémák megoldására is.
  • a gyakorlat során olyan feladatokat is megoldanak, amelyek felkészítik őket a munkavállalásra (kommunikáció, előadások készítése, dokumentációk készítése, tárgyalási technikák, specifikációkészítés, stb.).

Az online tanfolyam mellett személyes képzés is indul

A személyes képzéseket tapasztalt oktatók tartják, akik több mint 10 éves gyakorlattal rendelkeznek a diákközpontú oktatás területén. A NORVÉG módszer szerint oktatnak, amely lényege a csapatmunka, a kreativitás és az egyéni képességek fejlesztése. A norvég oktatási módszer alapelve, hogy képességeitől függetlenül minden diáknak egyenlő szintű oktatást biztosítanak, mindenki a saját képességei szerint tanulhat. Ebben segítenek felkészült oktatóik, a kurzusokon résztvevő segédoktatók és a szükséges felszerelések biztosítása, ami jobb odafigyelést eredményez.

A csoportok kis létszámúak (max. 12 fő), a résztvevőknek olyan releváns tudást nyújtanak, amely a hétköznapi életben is használható, és amellyel sikerrel tudnak alkalmazkodni a programozói szakma kihívásaihoz is.


Címke: Ingyenes Java tanfolyam
Dátum: 2019-03-08