Karrier oktatás felsőfokon!
Minden, ami a sikeres karrierhez kell.

Grapos limonádék készítése stílusosan

A vendéglátóegységek számára az egyik legnagyobb kihívás a minőségi italkiszolgálás. Egyrészt nagyon fontos, hogy az általuk kínált italok finomak legyenek, másrészt pedig a költséghatékony üzemelést is szem előtt kell tartaniuk. Ez akkor is így van, amikor a vendégek által kedvelt limonádék elkészítéséről van szó.

Grapos limonádék készítése stílusosan

Limonádé gépek önkiszolgáláshoz is

A vendéglátó helyeken az egyik legnagyobb dilemma, hogy milyen módon valósuljon meg az italkiszolgálás. A felszolgálóktól vagy a pultnál lehessen kikérni az üdítőket vagy legyen egy limonádé gép, ahol a vendégek önállóan tudják kiszolgálni magukat. Nincs jó vagy rossz megoldás, mindig a rendelkezésre álló lehetőségek és a vendégigények döntik el mire van szükség. Bármelyikre is essen a választás a Brooklyn limonádé automata minden esetben ideális megoldást jelent.

Grapos limonádék adagolása

A készülék gombnyomásra elkészíti a megfelelő minőségben és mennyiségben a Grapos limonádékat. Lehetőség van a szénsavas és a szénsavmentes változatok elkészítésére is, igény szerint pedig gyümölcsökkel és fűszernövényekkel is meg lehet ízesíteni őket. Az italautomaták többféle kivitelben is rendelkezésre állnak. Az egyes változatok elsősorban a csapolási lehetőségek számában különböznek egymástól, de a kialakítás tekintetében is felfedezhetők eltérések. A kényelmes használat, a modern formatervezés és a magas minőségű italkészítés és -adagolás viszont mindegyik esetében adott.


Címke: limonádé gép, grapos limonádék
Dátum: 2021-11-03