Karrier oktatás felsőfokon!
Minden, ami a sikeres karrierhez kell.

Érszűkület kezelése terápiás módszerekkel

A statisztikák szerint hazánk a szív- és érrendszeri betegségekben élmezőnyben jár. A halálozásoknak közel 54%-át keringési rendellenesség, szívinfarktus, stroke, koszorúér-betegség, szívelégtelenség, érszűkület okozza.

Érszűkület kezelése terápiás módszerekkel

Első lépés: az érrendszer vizsgálata

Az érszűkület kezelése azzal kezdődik, hogy a szakorvos kivizsgálja az erek szűkületének pontos helyét, és felállítja a diagnózist. Ezt követően kiválasztja azt a módszert, amivel a leghatékonyabban lehet megoldani a fennálló egészségügyi problémát. Az érszűkület kivizsgálása nyaki ultrahanggal, terheléses EKG vizsgálattal és Dopler áramlásméréssel történhet.

Gyógyszeres és természetes gyógymódok

Az érszűkület kezelése akkor lesz hatásos, ha az orvos személyre szabott terápiát állít össze a páciens számára. Ma már nagyon sokféle lehetőség áll rendelkezésre, amikkel hatékonyan lehet kezelni a problémát. Egyrészt ott vannak a hagyományos gyógyszeres kezelések, de ha valaki alternatív megoldást szeretne a vérkeringés javítására, akkor a természetes gyógymódok is rendelkezésre állnak.

A gyógyszer nélküli, természetes módszerek közül a lökéshullám terápia az egyik legismertebb, de a széndioxid fürdő, a Bemer kezelés és az ún. “Aranycsizma” vérkeringésjavító lábbeli használata is népszerű opció az érproblémákkal küszködők körében. A betegeknek minden esetben érdemes odafigyelni az egészséges életvitelre, ugyanis ezzel is sokat tehetnek az egészségük javítása, megőrzése érdekében. Előrehaladott állapotban műtéti beavatkozásokra lehet szükség annak érdekében, hogy az erek megfelelően működjenek.

Ez idáig sehol a világon ilyen olcsón, ilyen kényelmesen és ilyen biztonságosan hasonló terápia nem létezik. A kiváló eredmény érdekében a fenti kezelést naponta vagy kétnaponta ajánlatos megismételni. További kérdése van? Információért hívja a +36 30 936 9345 telefonszámot.


Címke: Érszűkület kezelése
Dátum: 2019-11-07