Karrier oktatás felsőfokon!
Minden, ami a sikeres karrierhez kell.

A webáruház akadályozhatja a sikeres karriert?

Igen. Sajnos szakemberhiány minden területen jellemző, de főképp az informatikában. Nagyon sok a botcsinálta Joomla és Wordpress programozó, akiket csak csúfolásképpen neveznek így. Semmi közük a szakmához, csak a könnyű pénz reményében készítenek összekattintós webáruházakat. A tulajdonosok ezt nem tudják, és sajnos nagyon sokan elég kemény átverés áldozataivá válnak.

A webáruház akadályozhatja a sikeres karriert?

A sikertelen vállalkozó ellensége a saját rendszere

Ha valaki úgy érzi, hogy a saját webáruháza nem sikeres, akkor érdemes kikérni egy független csapat véleményét is. A fokuszwebaruhaz.hu csapata pont az ilyen feladatokra szakosodott. Segítséget nyújt minden olyan webáruház tulajdonosnak, akik azt szeretnék, hogy sikeresek legyenek az online világban. Az általuk nyújtott webáruház elemzés a legfontosabb szempontokon megy végig, és egy nagyon pontos képet ad arról, hogy a készítők mit hagytak el, és még min lehetne javítani.

A legfontosabb szempontok a következők:

  • Felhasználói átláthatóság, kezelhetőség
  • Webáruház betöltési sebessége
  • Keresőoptimalizálási szempontok betartása
  • Belső és külső linkhálózat átvizsgálása
  • Termékadatlapok megfelelősége
  • Oldalszerkezet kialakítása, programozási technológia
  • Vásárlási folyamat

A felmerülő problémákról pontos kimutatás készül, és igény esetén javítási útmutató is jár a hibalista mellé. Ez alapján el tudják végezni a készítők a szükséges javításokat, és a tulajdonosnak nem kell foglalkoznia a javítások ellenőrzésével sem, hiszen a fokuszwebaruhaz csapata ezt is megteszi. Természetesen, ha nincs kéznél a korábbi programozó, a szakszerű javítás akkor is megoldható.

Karriert csak akkor lehet felépíteni, ha a vállalkozó olyan emberekkel vesz magát körül, akik mindent megtesznek azért, hogy a vállalkozás sikereket érjen el. A mai önző világban ez még lehetséges, de meg kell találni az erre megfelelő üzleti partnereket.


Címke: Webáruház elemzés
Dátum: 2019-03-22