Karrier oktatás felsőfokon!
Minden, ami a sikeres karrierhez kell.

A Bleach anime sorozat története

A Kubo Tite által írt és illusztrált manga sorozat elképesztő népszerűségre tett szert Japánban. A tehetséges képregénykészítő az évek alatt Észak-Amerikában is ismertséget szerzett magának, amit az eladási statisztikák is hűen tükröznek. A széleskörű érdeklődést kétségkívül a sorozat különleges cselekményszála váltotta ki a fiatalokból, akik napról napra leültek a TV elé, hogy nyomon követhessék kedvenc karaktereik mindennapjait.

A Bleach anime sorozat története

A nagy találkozás

A Bleach anime sorozat története azzal indul, hogy egy halálisten, Kucsiki Rukia megjelenik a főszereplő, Kuroszaki Ichigo szobájában. Eközben egy lidérc megtámadja Ichigo családját, aminek következtében harc alakul ki a természetfeletti lények között. Mivel a halálisten alulmarad a küzdelemben, ezért úgy dönt, hogy erejét átruházza a fiúra. Ennek hatására olyan földöntúli képességek ébrednek fel benne, melyek erősebbé teszik bármelyik halálistennél.

Rukia megmentése

Ichigo átveszi Rukia feladatát, és sorra elpusztítja a gonosz szándékú lidérceket három osztálytársa segítségével. Eközben Rukia halálbüntetést kap amiatt, mert megszegte a Lelkek Világának törvényeit, és az erejét segítő szándékkal átadta a fiúnak. Ichigo azonban nem hagyja annyiban a dolgot, és elindul a természetfeletti világba, hogy megmentse jóakaróját.

A gonosz legyőzése

Rukia megmentését követően az Aizen kapitány által kiképzett lidércek elleni küzdelemmel folytatódik a Bleach anime sorozat izgalmakkal teli története. A gonosz főhős azt tervezi, hogy lidércszerű lénnyé változtatva magát átveszi a hatalmat. Ichigonak végül sikerül ezt megakadályoznia, aminek viszont az az ára, hogy elveszíti a természetfeletti képességeit. Az események ezt követően nem várt fordulatot vesznek. A halálistenek segítségével a fiúnak sikerül visszaszereznie az erejét, és ismét visszatér a harcmezőre.


Címke: Bleach anime sorozat
Dátum: 2019-06-07